17.09.2024.

06:33

Foto: profimedia

Sport

Vrelim pozama zapalila fudbalski svet! Ona će u tangama gledati derbi (FOTO)

Klaudija je verni navijač italijanskog Milana, pa je pred prvu utakmicu "rosonera" u Ligi šampiona obukli ružičasti dres i tange.

Zavodljivim pozama motivisala je dodatno fudbalere Milana pred obračun sa "redsima" na "San Siru".

Informer

Informer

Informer

Informer

Klaudija godinama živi u Majamiju, bavi se modelingom, a član je sudijske organizacije, položila je ispit za Seriju A i Seriju B još 2014. godine.  Na Instagramu ova dama broji preko 1,3 miliona pratilaca. Ova Italijanka pojavljivala se i na naslovnim stranama magazina "Plejboj" i "Maksim", a 2006. "FHM Denmark" proglasio je jednom od 100 najseksipilnijih žena na svetu. Pre osam godina televizija "VH1" imenovala je za najbolju bikini-manekenku.

Inače, pored Milana obožava i Lionela Mesija.

Informer

Da podsetimo, fudbalski spektakl vredan 16 milijardi evra večeras startuje i to u novom formatu! Novinu predstavlja učešće 36 timova, za razliku od tradicionalnih 32, a takmčiće se po dosad nezabeleženom sistemu. Učesnici elite više nisu podeljeni po grupama i neće igrati dva meča sa jednim rivalom, već je na nedavnom žrebu svaki tim dobio osam protivnika. Protiv četvorice će igrati kod kuće, a protiv isto toliko timova u gostima. Biće formirana jedinstvena tabela na osnovu koje će osam najbolje plasiranih timova izboriti učešće u osmini finala, dok će se timovi od devete do 24. pozicije boriti kroz baraž za popunu preostalih osam mesta.

Tagovi:
sport Liga šampiona Liverpul derbi Milan Klaudija Romani