18.09.2024.

08:26

Foto: epaimages

Sport

Ibrahimović ljut! Lav se vratio, mačići nestanite! Žao mi je Jovića

Zlatan Ibrahimović, nekadašnji napadač "rosonera", posle završetka karijere savetnik kluba, pričao je o sebi, očekivano, ali je pomenuo i Luku Jovića, srpskog napadača.

Milan ne računa na Srbina u Ligi šampiona,  26-godišnji  napadač nije u planovima Paula Fonseke, iako je produžio ugovor s klubom.

- Sve je išlo kako smo želeli, doveli smo igrače za koje smo mislili da nam nedostaju. Nedostajao nam je drugi napadač i doveli smo Abrahama. Žao mi je Jovića koji je ispao iz spiska - kazao je Ibrahimović.

Informer

Priznao Šveđanin da mu nedostaje teren.

- Otkako sam prihvatio da više ne igram, nedostaje mi adrenalin. Ovi trenuci su bili divni, ali kada nešto prihvatiš, ne možeš se vratiti.

Često je Ibrahimović na udaru kritika zbog loših rezultata Milana. Nije bio sa ekipom na startu sezone, a mediji su pisali da je Šveđanin iz privatnih razloga odsustvovao skoro 20 dana. Sad je poslao zanimljivu poruku.

- Moja odsutnost? Kada lav ode, mačići dolaze! Kada se lav vrati, mačići nestaju. Nivo je vrlo nizak, previše se priča, ali ja samo mislim na rad. Bio sam odsutan iz ličnih razloga, ali sam ovde od prvog dana. Moja uloga? Jednostavna je: ja sam vođa, a svi ostali rade za mene!