07.10.2024.

12:25

Foto: Starsportphoto

Sport

Vojvodina potvrdila! Lalatović izabran većinom glasova

Lalatović je zbog povratka u Novi Sad napustio Mladost iz Lučana, gde je imao odlične rezultate. On je prethodno vodio Vojvodinu u sezoni 2015/2016, kao i od 2019. do 2021. godine i osvojio je Kup Srbije 2020. godine.

Na klupi Novosađana nasledio je Nemanju Krtolicu, koji je privremeno bio trener, nakon što je smenjen Božidar Bandović. Na sednici Upravnog odbora Nenad Lalatović je izabran većinom glasova sa članovima stručnog štaba Milanom Vješticom, Vidakom Bratićem i Milanom Jovanićem. U stručnom štabu Nenada Lalatovića, takođe su i kondicioni treneri Aleksandar Jovančević, Luka Miljević, Bojan Antonić, i analitičar Igor Gagričić.

Informer

"Fudbalski klub Vojvodina obaveštava javnost da je na sednici Upravnog odbora koja je održana danas, doneta odluka da je Nenad Lalatović novi šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Vojvodina. U dogovoru sa klubom, Nemanja Krtolica vodio je prvi tim Vojvodine između dve reprezentativne pauze, kao trener koji je dugi niz godina u klubu i koji je prethodno bio deo stručnog štaba Ranka Popovića i Božidara Bandovića. Upravni odbor ocenio je Krtolicin rad pozitivnom ocenom, a Fudbalski klub Vojvodina na čelu sa predsednikom kluba Dragoljubom Zbiljićem, zahvaljujuje se Nemanji Krtolici i ističe da nastavlja ulaganje u njegov profesionalni razvoj i edukaciju sa ciljem da u najskorijoj budućnosti dobije trenersku licencu", naglašava se u saopštenju.