11.10.2024.

07:22

Foto: profimedia

Sport

Glazer se teško obrukao! Zvezdin golman napravio dva ozbiljna kiksa! (VIDEO)

Svega sedam minuta bilo je dovoljno da Glazer napravi grešku koju će dugo pamtiti. Lopta koju je Eduardo Kamavinga uputio ka golu izgledala je potpuno bezopasno, ali je nespretna reakcija izraelskog čuvara mreže rezultirala time da je lopta završila u njegovoj mreži.

Gol je formalno pripisan Kamavingi, ali je Glazer praktično ugurao loptu u sopstveni gol, na opšte zaprepašćenje navijača.

Ovaj kiks samo je nastavak niza loših partija Zvezdinog golmana od njegovog povratka na teren posle povrede. Iako je doveden kao pojačanje pod palicom Baraka Bahara, Glazer se muči da povrati formu, a ovaj kiks dolazi ubrzo nakon što su ga mnogi kritikovali i za primljeni gol protiv Intera u Ligi šampiona, kada je Hakan Čalhanoglu pogodio iz slobodnog udarca.

Glazerov propust značajno je uticao na tok utakmice, iako je Izrael izjednačio preko Omrija Gandelmana u 24. minutu. Francuska je ubrzo vratila vođstvo preko Kristofera Nkunkua, dok su Mateo Genduzi i Bredli Barkola samo potvrdili trijumf u drugom poluvremenu.

Posle ovog meča, Glazer je bio najgore ocenjeni igrač na terenu, a njegove greške postaju sve veći problem i za klub i za reprezentaciju.