12.10.2024.

23:10

Foto: Starsportphoto

Sport

Mitrov recept za dalje: Ovako da igramo svaku utakmicu!

Najbolji strelac u istoriji "orlova" je nasledio kapitensku traku od Dušana Tadića i odmah upisao pogotak na taj veliki dan. 

Majstorijom u 61. minutu matirao je Kobela i udvostručio našu prednost, ispostaviće se, i konačnih 2:0. Kao pravi golgeter, ne želi nijedan pogodak posebno da izdvaja, ali ne krije oduševljenje igrom našeg tima.

- Svaki gol je bitan i lep, pa ne bih izdvajao neki posebno. Odigrali smo jako dobru utakmicu, pre svega defanzivno. Nismo dozvolili protivniku mnogo šansi. Pravili smo đanse, igrali dobro i priveli utakmicu kraju kako treba. I prethodne mečeve smo igrali dobro i malo nam je falilo. Ova utakmica je recept kako da igramo u nastavku - rekao je popularni Mitrogol.

"Orlovima" predstoji putovanje u Kordobu i jako težak susret sa Španijom za tri dana (15. oktobra). "Furija" je već bila gost u Beogradu i tom prilikom odigrali smo bez golova sa prvakom Evrope.

Informer

Aleksandar Mitrović

Mitrović smatra da je Srbija tada pokazala da može da se nosi sa selekcijom Luisa De La Fuentea.

- Za par dana je Španija i jako teška utakmica. Spremićemo se što bolje možemo. Daćemo sve od sebe, borićemo se. Moramo defanzivno da odigramo perfektno i čekamo našu šansu. Ako budemo igrali kako znamo, imamo čemu da se nadamo. Verujemo u trijumf, videli smo već da možemo sa njima - objasnio je napadač.