13.10.2024.

05:17

Foto: Tanjug

Sport

Pogledajte kako izgleda tabela posle pobede Srbije nad Švajcarskom

Važnu pobedu upisali su "orlovi" i  konačno prekinuli post protiv  rivala, nakon dva poraza naša reprezentacija je trijumfovala protiv Švajcaraca. 

Srbija nakon osvojena tri boda sada na tabeli grupe 4 ima četiri boda, dok su "sajdžije" na dnu bez bodova. U drugom meču u našoj grupi, Španija je pobedila Dansku sa 1:0 golom Zubimendija.

Informer

Španija sada na prvom mestu na tabeli sa sedam bodova, a jedine im je do sada skinula baš Srbija u Beogradu kada je bilo (0:0), dok  "furija" ima gol razliku +4 (5:1). Drugo mesto posle poraza u Španiji pripada Dancima, koji imaju šest bodova uz gol-razliku +3 (4:1). Srbija je i dalje na trećem mestu, ali sada sa četiri boda i gol razlikom "nula" (2:2), tako da je odmah iza leđa Dancima. Poslednje mesto zauzimaju Švajcarci, koji nemaju niti jedan bod i gol-razliku -7 (1:8), pa su blizu ispadanja iz Lige A u Ligi nacija.

Informer

U sledećem kolu, Španija dočekuje Srbiju, a Danska gostuje Švajcarskoj. Ako "sajdžije" dobiju Dance, a mi iznenadimo "furiju" u Španiji mogli bismo da se nadamo nekom od prva dva mesta, koje donosi četvrtfinale Lige nacija.