28.10.2024.

08:14

Foto: printscreen

Sport

Srbin i Hrvat, a braća! Gudelj i Rakitić šokirali Špance (VIDEO)

Srpski reprezentativac i fudbaler Sevilje Nemanja Gudelj gostovao je u šanskoj emisiji "Gol a Gol". Poruku za njega imao je Ivan Rakitić, hrvatski vezista, bivši igrač Sevilje i prijatelj našeg fudbalera. 

Rakitić, trenutno fudbaler splitskog Hajduka, je sipaom komplimente na račun Gudelja i nazvao bratom, što je iznenadilo novinare u studiju s obzirom na rivalstvo između Srbije i Hrvatske. Voditelji u studiju bili su u čudu.

- Nindža moj. Ti si neverovatna osoba, drago mi je da vidim kako uživaš u Sevilji i pre svega što ćeš postati kapiten. Nadam se da si dobro, ti i tvoja porodica. Znaš da imaš moju podrušku u kontaktu smo. Ako ti treba pomoć na mene možeš da računaš, ali pre svega volim te brate, pošalji poljupce porodici i nadam se da ću te uskoro videti. Idemo, brate - poručio je Rakitić našem fudbaleru.

Informer

Usledila je začuđena reakcija španskih novinar nakon što je Rakitić nazvao Gudelja bratom.

- Hrvat i Srbin, a braća, sviđa mi se to da čujem - prokomentarisao je novinar.

Gudelj je odmah dodao: 

- Ivan i ja smo braća, imamo dobar odnos otkako sam došao u Sevillu. Hvala mu na lepim rečima - rekao je Nemanja Gudelj.

Moramo da podsetimo da će se Gudelj posle kratko pauze vratiti u reprezentaciju Srbije, biće na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću uz Dušana Vlahovića i Sergeja Milinković Savića.