• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

27.10.2024

15:05

Povratak otpisanih! Vlahović nije jedini, dvojac sa EURA se vraća u tim Srbije!

Starsportphoto

Fudbal

Povratak otpisanih! Vlahović nije jedini, dvojac sa EURA se vraća u tim Srbije!

Podeli vest

Dušan Vlahović ponovo će obući dres reprezentacije Srbije u Ligi nacija nakon duže pauze zbog porodičnih problema, što će značajno ojačati napadačke opcije selektora Dragana Stojkovića.

Vlahovićev povratak u tim dolazi u pravom trenutku, dok Srbija priprema tim za odlučujuće utakmice protiv Švajcarske i Danske, u borbi za opstanak u A diviziji.

Kako "Telegraf" saznaje, osim Vlahovića, na okupljanju reprezentacije pridružiće se i Sergej Milinković-Savić i Nemanja Gudelj, što donosi dodatnu snagu srednjem redu Orlova.

Foto: EPA

Dušan Vlahović

Gudelj, standardan u Sevilji, pomaže u uspostavljanju balansa između odbrane i napada, dok se Milinković-Savić vraća s ambicijom da doprinese kvalitetu igre.

Selektor Stojković izjavio je da je okupljanje prilika za proveru svih ključnih igrača, čime će se dodatno osnažiti redovi Orlova u susretu odlučujućih utakmica.

Foto: Starsportphoto

Sergej Milinković Savić

Srbija se trenutno nalazi na trećem mestu sa četiri boda u grupi A divizije. Prvi meč igraće 15. novembra protiv Švajcarske u gostima, dok će poslednji meč biti 18. novembra u Leskovcu protiv Danske, koja je nedavno dobila novog selektora.

Srbija se nada da će iskusniji igrači doneti prevagu u ključnim mečevima, kako bi osigurala opstanak u A diviziji i zadržala status među najboljim evropskim reprezentacijama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija