Autor: Informer.rs

03.05.2019.

09:26

Foto:

Sport

(VIDEO) TURČIN KOME PRETE ZATVOROM OPLEO PO JOKIĆU! "Šta on misli, da će svaki put lagano da ubaci 35 poena?!"

Turski centar nakon meča bio je vidno srećan načinom na koji je njegova ekipa zatvorila prilaze ka košu najboljem igraču Denvera. Naravno, tu je pohvalio i samog sebe, odnosno njegovo zalaganja na terenu.

(VIDEO) BRUTALNA FILA GAZI KA FINALU! "Životinja" Embid pocepao Kanađane!

- Mislio je da će ovo, prosto, biti lagano, da će moći svake noći da nam da po 35 poena. Ali, mi smo ušli u ovaj duel baš snažno. Uostalom, ovo je plej-of, čoveče. Moraš da daš sve od sebe, da žrtvuješ sve što imaš - rekao je Kanter.

U jednom momentu Turčin se našao u klinču sa Džamalom Marejem. Sve je počelo tako što je Jokić "izgurao" Kantera, a ovaj nehotice udario igrača Denvera Torija Krega laktor u glavu.

- Ma, to je bila samo borba za poziciju prilikom penala. I, onda me ovaj lik (Jokić) bukvalno izgura, gurne me na njegovog saigrača. Tada sam i oborio nekog. I, krenu oni (Nagetsi) na mene, unose mi se u lice, a ja u stilu 'Ljudi, nisam ništa uradio, pa vaši saigrači su me na vas gurnuli - rekao je centar Trejlblejzersa.

BOGDANOVIĆ MENJA KLUB! Posle sjajne sezone klubovi stali u red!

Kanteru su inače, ne tako davno, pretili iz domovine da mu sledi četiri godine zatvora ukoliko se vrati u Tursku. Njega terete za Fetulaha Gulena, koga su vlasti u Turskoj optužile da stoji iza neuspešnog vojnog puča 2016. godine.

Tagovi: