Autor: Informer.rs

28.09.2019.

17:11

Foto:

Sport

ZVEZDA IMA MOĆAN TIM, ALI TREBA IM LIDER! Đurović o neočekivanom porazu crveno-belih!

On  ističe da su igrači ušli opušteno u meč, da nisu očekivali da će protivnik da pruži žestok otpor, što se završilo neočekivanim porazom.

- Verovatno su lagano ušli u utakmicu. Ne mislim da će ovaj poraz nešto posebno uticati na Zvezdu, bolje da im se ovo sada desilo nego kasnije. Dobili su lagano sve mečeve u pripremnom periodu, imaju odličan roster, tim moćno deluje, ali kao što sam rekao, bolje da im se ovo sada desilo nego kad budu ušli u takmičarski ritam. Jeste iznenađenje, ali istovremeno i poruka za Tomića da pojača intenzitet treninga, da bude stroži, jer igrači kad stalno dobijaju, oni se opuste, a najbolji primer vam je bila naša reprezentacija na SP. Misliš da si nepobediv i nesavladiv. I sam Tomić je rekao da je loš bio pristup, ali da ništa nije tragično - kazao je Đurović.

PORAZI AMERIKANACA SU SPASILI KOŠARKU! Petrović: Da su uzeli zlato SP i OI prestali bi da postoje!

Ipak, iskusni trener tvrdi da ovaj poraz ne mora loše da utiče na crveno-bele, da se takve stvari dešavaju, a da oni imaju dobre igrače na svim pozicijama, ma da im fali pravi lider.

- Zvezda ima izuzetno moćan tim, bez obzira na to što su imali kiks protiv Primorske. Popunjeni su na svim pozicijama, po nekoliko igrača na svim pozicijama. Meni oni moćno izgledaju, ali čini mi se da im fali igrač kao što su Ljulj ili De Kolo, da budu vođe ovog tima - zaključio je Đurović.

Tagovi: