Autor: Informer.rs

04.07.2021.

23:18 >> 23:22

Foto: Starsportphoto

Sport

SRBIJA POSRAMLJENA, ALI SELEKTOR KAŽE DA NEMA MESTA DRAMI! Kokoškov komentarisao kako Italijani SLAVE!?

Naši košarkaši poraženi su u finalu kvalifikacija za Olimpijske igre od Italije i neće biti u prilici da brane srebro osvojeno u Rio De Žaneiru 2016. godine. 

Informer

Selektor Orlova, Igor Kokoškov ističe da nema mesta za dramu. 

- Bolji tim je pobedio danas. Nema drame, mnogo je emocija bilo i ovo je veliki gubitak za nas. Nismo igrali dobro ceo turnir. Lično sam razočaran rezultatom. Nismo igrali dobro, ceo turnir smo pokušavali da shvatimo naš ritam, rotacije, igru... Nismo bili dovoljno spremni da se žrtvujemo više. Svi mi. Počinjem od sebe kao trener. Nismo se žrtvovali da bismo otišli u Tokio. Morate da date 100 odsto sebe za ovako nešto. Bili smo tu, ali zapravo nismo. Imena ne igraju utakmice, već tim. Nismo zaslužili da pobedimo. Ceo turnir smo, bez obzira na ime reprezentacije i imena u timu, nismo zaslužili da idemo u Tokio. Čestitam Italiji na pobedi, ali trebalo je da pokažu malo više klase tokom proslave pobede. Ali to je na njim - rekao je Kokoškov i nastavio o statusu Bobana Marjanovića. 

- Probali smo s Bobanom, nije uspelo. Nije dominirao, nije igrao drugo poluvreme uopšte. Jednostavno se nije uklapao - podvukao je selektor Srbije.