• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2021

22:37 >> 22:43

OVO JE KATASTROFA! IZVINJAVAM SE NACIJI! Bjelica BESAN nakon PORAZA, najavio POVLAČENJE iz reprezentacije!?

Tanjug

Košarka

OVO JE KATASTROFA! IZVINJAVAM SE NACIJI! Bjelica BESAN nakon PORAZA, najavio POVLAČENJE iz reprezentacije!?

Podeli vest

Košarkaši Srbije poraženi su u finalu kvalifikacija za Olimpijske igre

Orlovi su poraženi u finalu kvalifikacija od Italije sa 102:95, te Srbije neće biti na najvećoj sportskoj smotri. Jedan od najiskusnijih u timu Nemanja Bjelica bio je vidno razočaran nakon meča. 

- Malo je reći da je neuspeh, ovo je katastrofa! Želeli smo da usrećimo naš narod, ja mogu da se izvinem, ali to neće mnogo pomoći. Sa ovakvom igrom i pristupom ne zaslužujemo da idemo na Olimpijske igre, Italija je bila mnogo bolja - rekao je Bjelica. 

Foto: Tanjug

Odbrana je bila najveći problem. 

- Ne znam šta bih rekao, odigrali smo užasno! Da ne ulazim u detalje kako oni igraju, ovo je težak poraz i moramo da vidimo kako ćemo dalje, ne bežim od odgovornosti. Ja treba da se zapitam da li treba da igram više, nije problem biti deo neuspeha, ali očigledno ne mogu da pomognem jer to nisam uradio večeras. Izvinjavam se našem narodu - podvukao je Bjelica. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sale

pre 3 godine

Loš dan! To je sport i tačka. Igraće se košarka i posle ovoga. Ko ima dosta igrača u NBA je hendikepiran i to je jasno. Različiti stil igre uzima danak.

Cvilidreta

pre 3 godine

Eh, sad...pit'o se ne pit'o - cinjenica je da je pokazanim u ovim kvalifikacijama zasluzio da mu se nadimak profesor promeni u amater...tuga...i ne samo on, SVI su apsolutno podbacili onda kada je najvaznije, najbitnije - a sto zaista nismo navikli da dozivljavamo...barem ne od njih, kosarkasa...

Baki

pre 3 godine

Nema predaje ima drugih kvalifikacija EP , SP i sledeće OI !!!!! Reprezentacija i selektor moraju ostati na okupu a ona tri smrada Jokić , Smajlagić i Pokuševski neka crknu u svom smradu zbog izdaje Srbije i svojih drugar .

sledeća vest

Vesti

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija