Autor: Informer.rs

07.08.2021.

11:06

Foto: printscreen/rts

Sport

TUGA! SONJA VASIĆ PLAKALA! Legenda se u suzama oprostila od Srbije! Sonja i Jelena Bruks odigrale poslednji meč za reprezentaciju! /FOTO/

Kapa dole, sva čast! 

Nisu se domogle medalje, ali su igrale na Olimpijskim igrama, predstavljale su ove devojke Srbiju, plasirale se među četiri najbolje ekipe na najvećoj svetskoj sportskoj smotri. To svakako nije neuspeh.

Informer

 

Medalja bi bila nagrada za sve što su uradile, ali nažalost nisu uspele da ponove uspeh iz finala Evropskog prvenstva i da savladaju Francusku. Poražene su u poslednja dva meča na turniru i ostale su bez medalje. 

Informer

 

Poslednji meč u reprezentativnom dresu odigrale su Sonja Vasić i Jelena Bruks. Sonja je uradila nešto što bi malo ko. Nakon šampionata Evrope dobila je koronu, ali je ipak stavila Srbiju na prvo mesto i igrala u Tokiju. 

Šta reći o Jeleni Bruks? Ženi koja se pre nekoliko godina vratila na parket i igrala za Srbiju samo tri mesecana nakon što se porodila.

Sonja nije mogla da sakrije suze posle poraza od Francuske. Okupila je igračice i održala poslednji govor. Nije samo Sonja plakala...

Informer

 

Devojke, hvala vam!  

Bonus video