Autor: Informer.rs

14.06.2022.

12:09

Foto: Starsportphoto©

Sport

MAJSTORICA! Odlučujući obračun Zvezde i Mege!

Zvezda je povela u polufinalnoj seriji, ali je Mega uspela da iznenadi crveno-bele i izbori odlučujući treći meč.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić veruje da će treća utakmici biti drugačija od prethodne. 

- Očekujem da u trećoj utakmici odigramo potpuno drugačije i mnogo bolje nego što je to bilo u nedelju - rekao je Dejan Radonjić.

Nikoli Ivanoviću je jasno da crveno-beli moraju da odigraju mnogo bolje u odlučujućem meču. 

- Moramo mnogo bolje, sa više energije, nego u drugoj utakmici. Želimo plasman u finale, a za to će nam biti potrebna mnogo bolja i potpuno drugačija utakmica od one koje smo odigrali u nedelju.

Crveno beli koji pozivaju navijače da dođu na treći meč u što većem broju i pruže podršku timu, ponovo će na parket već u petak kada bi trebalo da počne finalna serija.

Informer

Zvezda udarena po džepu

Podsećamo, čelnici ABA lige izrekli su poslednje kazne za ovu sezonu. Po džepu su udareni Crvena zvezda i Partizan zbog dešavanja na četvrtoj i petoj utakmici finala. Crno-beli su kažnjeni za dešavanja na četvrtom meču i moraće da plate 27.500 evra zbog propusta u organizaciji, dok je Uroš Trifunović, zbog ispada na meču sankcionisan sa 1.000 evra.

Dejan Radonjić će zbog tehničke greške morati da plati 300 evra, a Željko Obradović 200. Crnogosrki stručnjak će istu svotu novca morati da plati isto zbog tehničke, zarađene u petoj utakmici.