• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2022

17:46

ZVEZDA PLAĆA DUPLO VIŠE OD PARTIZANA! Večiti pravili ISTE GREŠKE, ali KAZNE potpuno različite!

Starsportphoto

Košarka

ZVEZDA PLAĆA DUPLO VIŠE OD PARTIZANA! Večiti pravili ISTE GREŠKE, ali KAZNE potpuno različite!

Podeli vest

Disciplinska komisija ABA lige saopštila je kazne posle finalne serije regionalnog takmičenja

Uspela je Crvena zvezda pred praznim tribinama da savlada Partizan u petom meču finalne serije i tako odbrani tron na Jadranu. Četa Dejana Radonjića slavila je u dramatičnoj završnici, a samim tim obezbedila učešće u Evroligi naredne sezone. 

Ipak, nakon proslave koja je trajala danima na adresu crveno-belih stigle su i loše vesti. Šampion ABA lige je zbog prekršaja u organizaciji petog meča kažnjena sa 45.000 evra, dok Nikola Kalinić mora da plati 1.500 evra zbog "ispada" posle utakmice. Dejan Radonjić je kažnjen sa 300 evra zbog tehničke greške u četvrtoj utakmici i isto toliko zbog tehničke i u "majstorici". 

Foto: Starsportphoto

Sa druge strane, Partizan je prošao daleko bolje. Crno-beli će morati da plate duplo manje - 27.500 evra zbog problema u oganizaciji četvrte utakmice finalne serije. Uroš Trifunović će zbog isključenja i nesportskog ponašanja na račun ABA lige uplatiti hiljadu evra. Željko Obradović će zbog tehničke platiti 200 evra. 

Podsećamo, Crvena zvezda i Partizan su vodili pravi "rat" na parketu i van njega, a u Evropu je otišla ružna slika zbog ispada navijača, ali i igrača. Bolji posle pet mečeva bili su izabranici Dejana Radonjića koji vode borbu i za treći trofej u sezoni. Na drugoj strani, Partizan je odustao od Košarkaške lige Srbije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija