Autor: Informer.rs

14.07.2022.

07:05

Foto: Starsportphoto

Sport

KLADIONICE ŠOKIRALE KVOTAMA! Partizan veći favorit od Zvezde za osvajanje Evrolige, evo gde su crveno-beli!

Nema sumnje, večiti imaju velike ambicije, a kladionice su već objavile kvote za pobednika ovog takmičenja. Partizan je tu bolje kotiran od Zvezde.

Partizan pre Zvezde

Partizan je ove sezone dobio specijalnu pozivnicu Evrolige, a elitno takmičenje nije igrao u novom sistemu. Prethodni put su prošli prvu grupu, ali su potom eliminisani u top 16 grupi.

Crvenoj zvezdi se daju minimalne šanse za pobedu. Zvezda je tek 15. favorit za osvajanje Evrolige sa kvotom od 81, samo tri ekipe Asvel, Alba i Žalgiris nalaze se iza ekipe sa Malog Kalemegdana.  Partizan je na desetom mestu, iako se u elitno takmičenje vraća posle osam godina, a kvota da će crno-beli podići pehar na kraju sezone iznosi 34.

Informer

Košarkaš Partizana

Prvi favorit za osvajanje Evrolige je Braselona sa kvotom 4, sledi Real Madrid sa 4,5, dok je kvota na branica titule Efes 5. Dobro se kotiraju i Olimpijakos  (9), Fenerbahče (11), koliko je kvota i na Armani, slede Virtus (17), Makabi (19), Monako (19).

Informer

 

Podsećamo, Branko Lazić ostaj ne Malom Kalemegdanu, kao i Eron Vajt, u klub vratio Nemanja Nedović, zatim su potpisali Hasan Martin i Džon Holand, a čeka se još nekoliko pojačanja, u stručnom štabu trenera Vladimira Jovanovića i sastavu...

Informer

Košarkaši Crvene zvezde

Iz Crvene zvezde su iz prošlogodišnjeg tima otišli Nejt Volters, Ostin Holins, Dejan Davidovac i Nikola Kalinić, dok je Marko Simonović postao prvi pomoćnik u stručnom štabu Vladimira Jovanovića.

S druge strane, Partizan se zahvalio Nemanji Dangubiću, Rodionsu Kuruksu i Dalasu Muru, dok su od pojačanja za sada stigli Danilo Anđušić, Džejms Naneli i Dante Egzum, dok u klubu i naredne sezone ostaje Matijas Lesor.