• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2022

16:15

JOŠ JEDAN POTPIS NA MALOM KALEMEGDANU! Zvezda POTVRDILA kapitalno POJAČANJE! (FOTO)

Starsportphoto©

Crvena zvezda

JOŠ JEDAN POTPIS NA MALOM KALEMEGDANU! Zvezda POTVRDILA kapitalno POJAČANJE! (FOTO)

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Branko Lazić ostaje na Malom Kalemegdanu

Tokom dana, prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović pričao je o potezima koje će klub vući tokom leta. Bilo je govora o odlascima i dolascima, ali ništa konkretno i poimence. Nekoliko sati kasnije završen je još jedan posao. Branko Lazić produžio je ugovor sa crveno-belima. 

Kapiten će ostati na Malom Kalemegdanu. Šampion Srbije i Jadranske lige dogovorio je sa svojim najdugovečnijim igračem nastavak saradnje na još dve godine, s tim što će druga sezona biti opciona. Lazić želi da nastavi sa serijom trofeja koju je počeo 2013. godine kada je osvojen Kup Radivoja Koraća. 

- Čovek koji je sinonim za vernost, istrajnost, uspehe i čvrstinu Crvene zvezde u poslednjih 11 godina, tako će ostati u crveno belom dresu sa novim ugovorom punih 13 sezona, čime će se izjednačiti sa takođe legendama kluba Vladimirom Cvetkovićem i Dragišom Vučinićem. Ispred njih sa 14 sezona u dresu Crvene zvezde ostaje još jedna legenda kluba Slobodan Nikolić. Naš Laza je rekorder kluba u bukvalno svim statističkim parametrima. Godinama jedan od najboljih defanzivaca u Evropi i najbolji u ABA ligi (dva puta biran za najboljeg defanzivca regionalne lige), odigrao je 697 utakmica u crveno belom dresu, osvojo je 20 trofeja (6 aba liga, 7 titula prvaka Srbije, 6 kupova Srbije i Superkup ABA lige)odigrao najviše evropskih utakmica čak 233, a sa 3148 poena je trenutno 14. na večitoj listi strelaca KK Crvena zvezda - navodi se u saopštenju Crvene zvezde. 

Lazićev potpis je četvrti zvanični na Malom Kalemegdanu ovog leta. Prvo se u klub vratio Nemanja Nedović, zatim su potpisali Hasan Martin i Džon Holand!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Popaj

pre 1 godinu

Ma idi več iz Zvezde koji čes nam K. R. C vise u Zvezdi

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija