Autor: Informer.rs

01.09.2022.

10:23

Foto: ATAIMAGES

Sport

OPAAAAA, 100, 200, 300... JOKIĆ BROJI EVRE! Hit fotografija našeg asa obišla planetu! (FOTO)

Saletali su navijači Nikolu Jokića na aerodromu u Beogradu, pa u Pragu, tražili selfije i autograme, a jedna fotka obišla je planetu brzinom munje. 

Foto-reporteri uhvataili našeg asa kada je iz torbice izvadio novac i počeo da broji stotine evra.

Informer

Nikola Jokić broji evre

Reprezentacija je u Prag stiglas bez centra Nikole Milutinova koji će se kasnije priključiti državnom timu zbog viroze.

Naše najbolje košarkaše u Pragu dočekao je ambasador, dok su navijači na aerodromu saletali košarkaše za autograme, selfije...Predsednik KSS Predrag Danilović, Kalinić, Micić, Gudurić...imali su pune ruke posla.

Informer ima novinara na Evropskom prvenstvu, pa budite uz naš portal, očekujte ekskluzivne priče, fotografije, video sadržaj...

Srbiju će na Eurobasketu predstavljati: Vasilije Micić, Ognjen Jaramaz, Vanja Marinković, Marko Gudurić, Nemanja Nedović, Nikola Kalinić, Vladimir Lučić, Dejan Davidovac, Marko Jagodić-Kuridža, Nikola Jokić, Nikola Milutinov i Dušan Ristić.

Prvi meč Srbija igra protiv Holandije u petak (1. septembar) od 21 čas, a potom "orlovima" slede dueli sa domaćinom Češkom (3. septembar), pa dan pauze, zatim mečevi sa Finskom (5. septembar) i Izraelom (6. septembar). Grupnu fazu u Pragu i pred nadamo se selidbu u Berlin "zatvaramo" protiv Poljske (8. septembar).

Bonus video