• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sofija Marjanović

01.09.2022

09:56

INFORMER SA KOŠARKAŠIMA U PRAGU! Navijači saletali Orlove, Jokić nije bio raspoložen! Igrače dočekao ambasador! (VIDEO/FOTO)

Insider

Košarka

INFORMER SA KOŠARKAŠIMA U PRAGU! Navijači saletali Orlove, Jokić nije bio raspoložen! Igrače dočekao ambasador! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Najbolji košarkaški Srbije doputovali su u Prag pred početak Evropskog prvenstva

Evropsko prvenstvo počinje u četvrtak, a  Srbija će prvi meč odigrati u petak  2. septembra protiv Holandije (21.00). 

Foto: Predrag Milosavljević

 

"Orlovi" su otputovali u Prag sa 11 košarkaša pošto je u Beogradu ostao Nikola Milutinov, ali nema razloga za brigu. Sjajni srpski centar će biti spreman za Eurobasket.

Foto: Predrag Milosavljević

 

Naše najbolje košarkaše u Pragu dočekao je ambasador Srbije u Češkoj Berislav Vekić, dok su navijači na aerodromu saletali košarkaše za autograme, selfije...Predsednik KSS Predrag Danilović, Kalinić, Micić, Gudurić...imali su pune ruke posle, dok Nikola Jokić nije baš bio raspoložen za druženje sa navijačima po dolasku u Prag.

Informer ima novinara na Evropskom prvenstvu, pa budite uz naš portal, očekujte ekskluzivne priče, fotografije, video sadržaj...

Srbiju će na Evropskom prvenstvu predstavljati: Vasilije Micić, Ognjen Jaramaz, Vanja Marinković, Marko Gudurić, Nemanja Nedović, Nikola Kalinić, Vladimir Lučić, Dejan Davidovac, Marko Jagodić-Kuridža, Nikola Jokić, Nikola Milutinov i Dušan Ristić.

Foto: Predrag Milosavljević

 

Posle Holandije, Orlocima slede dueli sa domaćinom Češkom (3. septembar), pa dan pauze, zatim mečevi sa Finskom (5. septembar) i Izraelom (6. septembar). Grupnu fazu u Pragu i pred nadamo se selidbu u Berlin "zatvaramo" protiv Poljske (8. septembar).

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija