Autor: Informer.rs

03.09.2022.

18:00

Foto: Informer

Sport

TRESU NARODNJACI, SRPSKI NAVIJAČI U EKSTAZI! NAPRAVILI ŽURKU U PRAGU! Ooooo ona i ja.... Čuveni hit se zaorio usred meča! Orlovi imaju OGROMNU PODRŠKU protiv domaćina! (VIDEO/FOTO)

Iako Srbija igra protiv domaće reprezentacije Češke, veliki broj navijača naše reprezentacije pravi sjajnu atmosferu u "O2 Areni". Orlovi imaju pravu "domaćinski atmosferu" u Pragu, a u jednom momentu nastala je prava žurka na tribinama. 

Orlovi su imali sjajnu podršku i tokom prvog meča protiv Holandije, ali se očekivalo da će danas u "O2 Areni" dominantni biti češki navijači. Ipak, nije tako budući da su navijači Srbije glasniji i srčaniji od zagrevanja, a ta atmosfera prenela se i na početak utakmice.

Posebno zanimljvo je bilo nakon što je počela pesma "Koktel ljubavi" od folk pevača Nedeljka Bajića Baje. 

O značaju navijača govorio je i selektor Svetislav Pešić nakon utakmice sa Holandijom. 

- Najviše sam bio impresioniran našom publikom. Moram da kažem da, za ovo vreme što smo igrali kvalifikacije, smo možda morali da dođemo ovde u Prag da bismo dobili ovakvu podršku jer istu nismo imali sve do utakmice sa Grčkom. Svi igrači su pokazali maksimalnu ozbiljnost, želju da odigraju dobru utakmicu protiv večerašnjeg rivala. Važno je da smo ispoštovali dogovor, da smo pokazali neke nove stvari, sisteme. Sada treba samo da dižemo ritam i formu - rekao je Pešić.