Autor: Informer.rs

05.09.2022.

15:31

Foto: Pedja Milosavljević

Sport

KOŠARKAŠ PARTIZANA NA UDARU NAVIJAČA! Srbi vređali Madara! (VIDEO)

U ponedeljak je na programu i duel Srbije i Finske, takođe u D grupi. Meč Orlova na programu je od 21 čas, a srpski navijači su špijunirali šta rade naši rivali u grupi.

Među pristalicama reprezentacije Srbije očigledno ima mnogo navijača Crvene zvezde, pošto im je na meti bio Jam Madar, košarkaš Parizana, reprezentativac Izraela.

Pogledajte!

Izrael posle prva dva odigrana kola ima dve pobede, kao i Srbija, pobedili su Finsku i Holandiju.

Pred meč Srbije i Finske, selektor Svetislav Pešić zna šta će Orlovima biti najteže.

- Izrael i Finska su za svakog rivala nezgodne zato što nemaju igrače na tačno određenim pozicijama. Ovde je sve toliko "razbacano" po terenu, da ne znaš ko koju poziciju igra, što je teško za odbranu da pročita. Utisak nam je da igramo protiv "pravih" ekipa, da se te situacije jedan na jedan reše. Moramo stvarno da odigramo dobru utakmicu, da nam ne pobegnu iz ruke. Svaki sledeći rival ima svoje kvalitete i težak je na svoj način. Samo jedan igrač za ove dve utakmice nije šutirao za tri poena. Teško ih je braniti jer su petice, koje nisu klasične petice, već su to četvorke koje mogu da igraju spolja i unutra. To je karakteristika Finske i to je za svaku ekipu teško braniti.

Bonus video