• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.09.2022

12:12

NEZAPAMĆENA PODRŠKA ZA ORLOVE! Pešić ODUŠEVLJEN! Za današnji duel se traži KARTA VIŠE! (VIDEO)

printscreen

Košarka

NEZAPAMĆENA PODRŠKA ZA ORLOVE! Pešić ODUŠEVLJEN! Za današnji duel se traži KARTA VIŠE! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedom je započela Evropski šampionat, pošto je u prvom kolu D grupe u Pragu savladala Holandiju 100:76 (31:21, 20:17, 24:23, 25:15), već danas našu reprezentaciju očekuje novi izazov

Orlove već danas očekuje novi izazov protiv domaće selekcije Češke, a po svemu sudeći ponovo će iza sebe imati veliki broj navijača. O tome je na konferenciji za medije nakon pobede nad Holandijom govorio i selektor Svetislav Pešić.

Bio je selektor Srbije impresioniran našom publikom. Istakao je Pešić da je šteta što Orlovi kvalifikacije nisu igrali u Pragu budući da je čitava hala bila uz reprezentaciju. 

- Najviše sam bio impresioniran našom publikom. Moram da kažem da, za ovo vreme što smo igrali kvalifikacije, smo možda morali da dođemo ovde u Prag da bismo dobili ovakvu podršku jer istu nismo imali sve do utakmice sa Grčkom. Svi igrači su pokazali maksimalnu ozbiljnost, želju da odigraju dobru utakmicu protiv večerašnjeg rivala. Važno je da smo ispoštovali dogovor, da smo pokazali neke nove stvari, sisteme. Sada treba samo da dižemo ritam i formu - rekao je Pešić. 

Tokom čitave utakmice navijači su podržavali gotovo sve košarkaše Srbije. Najviše pažnje privukli su Nikola Jokić i Vasilije Micić koji su zaslužili i "MVP" ovacije, a kasnije je uz pesmu slavu stekao i fudbaler Aleksandar Mitrović koji će biti jedan od glavnih aduta Srbije na Svetskom prvenstu u Kataru kasnije ove godine. 

Situacija je danas još bolja kada se radi o navijačima. Vikend je i vlada prava pomama za kartama za utakmicu protiv Češke u "O2 Areni" u Pragu. Nekoliko stotina navijača traga za ulaznicama za današnju utakmicu. Ipak, problem predstavlja što je dvorana raspordata još pre dvadesetak dana, ali navijači Srbije ne odustaju. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija