Autor: Informer.rs

11.09.2022.

22:01

Foto: printscreen

Sport

ON NAS JE UBIO! Heroj Italije otkrio kako su Azuri SRUŠILI SRBIJU! Sve se dogodilo posle isključenja! POCEKO JE PRIŠAO SVAKOM IGRAČU I REKAO NAM OVO!

Podsetimo, Srbija je doživela šokantan poraz od Italije u osmini finala, a Marko Spisu je briljirao protiv "orlova".

Do ovog meča je na Evrobasketu prosečno davao 3,8 poena po meču, a Srbiji je ubacio 22, šutirajući trojke 6/9. Kako ističe, isključenje selektora Đanmarka Poceka je mnogo doprinelo velikom preokretu "azura" u završnici utakmice.

Informer

Đanmarko Poceko

- Kada je naš selektor izbačen, nešto se u nama desilo. Mislim, mi smo u završnici igrali stvarno odbranu jedan za drugog, a čim bismo se domogli lopte, trčali smo u napad. Mnogo trojki smo dali, to nas je vratilo u život. A kada igrate tako, onda i kada ste niži, kao mi sada (od reprezentacije Srbije), možemo da pobedimo. Mnogo sam ponosan na ovu ekipu - počeo je junak podviga Italije.

Upitan šta im je to strateg rekao kada je isključen, jer je Poceko išao od jednog do drugog igrača i nešto mu govorio "na uvo", italijanski košgeter je otkrio sledeće:

- Rekao je samo "Pobedite za mene!". Uhvatili smo se za dlanove, ukrstili prste i poslušali ga. On je to zaslužio . rekao je Spisu.

BONUS VIDEO: