Autor: Informer.rs

23.10.2022.

12:53

Foto: Starsportphoto©

Sport

LICEMERJE! Laso zaboravio da je SLAGAO! Prvo je demantovao KONTAKT sa Zvezdom, a sada sam sebe!

Laso i Zvezda imali su letos špansku sapunicu, pošto su crveno-beli rekli da su kontaktirali iskusnog stručnjaka, a on to demantovao.

Nedavno je iskusni stručnjak, koji je ranije ove godine doživeo srčani udar, dao intervju u kome je naveo da želi, ali ne žuri da se vrati trenerskom poslu.

Sada je, za razliku od prethodnog pominjanja Zvezde, potvrdio da je dobio neke poruke od predsednika Zvezde Nebojše Čovića.

- Dobio sam neke poruke od predsednika kluba, ali ništa konkretno se nije dogodilo, moj agent nije dobio nikakvu ponudu - izjavio je bivši šef struke Madriđana i dodao:

- Zdrav sam, ali ne žurim sa time da se vratim na klupu. Nije ni poenta u tome da kažeš "da" prvoj osobi koja te pozove - istakao je Pablo Laso, demantovavši sam sebe.

Pre dva meseca je bila druga priča.

- Iznenadila me je cela priča oko Zvezde, nisam imao kontakta sa njima. Imam veliko poštovanje za Crvenu zvezdu kao klub, ali ja njihovog predsednika ne poznajem. Zbog toga sam reagovao iznenađeno. Ne tražim aktivno novi tim, ne želim da budem trener samo da bih imao posao, moram da budem uzbuđen zbog nekog projekta. Volim trenerski posao, to je moj život i nadam se da ću uskoro pronaći priliku koja me motiviše - rekao je Pablo Laso pre dva meseca. 

Bonus video