• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2022

16:35

LASO DEMANTOVAO ČOVIĆA! Poštujem ZVEZDU, ali to je LAŽ!

Starsportphoto

Crvena zvezda

LASO DEMANTOVAO ČOVIĆA! Poštujem ZVEZDU, ali to je LAŽ!

Podeli vest

Legendarni španski stručnjak Pablo Laso progovorio je nakon odlaska iz Real Madrida, ali i navodima da je Crvena zvezda pokušala da ga angažuje

Rastao se Pablo Laso sa Real Madridom zbog zdravstvenih razloga, a nakon što je odradio detaljne medicinske preglede odluka je doneta da može da nastavi trenersku karijeru. 

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović otkrio je da je beogradski velikan želeo Pabla Lasa, ali je Španac na današnjoj konferenciji za medije dementaovao te navode i istakao da pregovaranja nije bilo. 

- Iznenadila me je cela priča oko Zvezde, nisam imao kontakta sa njima. Imam veliko poštovanje za Crvenu zvezdu kao klub, ali ja njihovog predsednika ne poznajem. Zbog toga sam reagovao iznenađeno. Ne tražim aktivno novi tim, ne želim da budem trener samo da bih imao posao, moram da budem uzbuđen zbog nekog projekta. Volim trenerski posao, to je moj život i nadam se da ću uskoro pronaći priliku koja me motiviše - rekao je Pablo Laso. 

 

 

Legendarni Španac potom je progovorio o njegovom zdravstvenom stanju budući da je u finišu prethodne sezone doživeo srčani udar. 

- Dobro sam. Moje srce radi normalno, imao sam mini srčani udar i doktori su mi to tako objasnili. Ukoliko su bili zabrinuti za mene kao što kažu, voleo bih da su podelili medicinske informacije. Imao sam sreće što sam lečen od strane vrhunskih doktora i cenim njihovo mišljenje. Rečeno mi je da sam savršenog zdravlja, što nije bio slučaj u Realu - navodi Španac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)
Live TV

Službama bezbednosti i dubokoj državi nikako ne odgovara slobodan protok informacija! Neke od depeša Vikiliksa su nespretno iznesene! (VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se juče krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti. Na tu temu govorio je za Informer predsednik Lobista Srbije Nenad Vuković tokom gostovanja u "Info jutru".

27.06.2024

13:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija