Autor: Informer.rs

03.11.2022.

09:37

Foto: printscreen

Sport

FUDBALERKA ZGROZILA PLANETU! Mortus pijana se onesvestila u automobilu, deca plakala... (VIDEO)

Vidi se kako je policija uhvatila Solo u automobili dok je spavala, kako mediji u SAD prenose, nakon što se onesvestila od alkohola. Kada ju je policajac pitao zbog čega spava, ona je rekla da odmara.

Dodala je da nije pila alkohol, a sve se dešavalo dok su u automobili bila njena deca. U trenutku kada su je izveli iz vozila sa zadnjeg sedišta se čuo plač njenih blizanaca Lozena i Vitoria. Posle hapšenja, Solo je saslušana, a onda i puštena iz pritvorskog centra Forsajt.

Houp Solo je dobila 30 dana zatvora, a služila je tako što je mesec dana bila na rehabilitaciji i odvikavanju od alkohola. Pritom je platila kaznu od 3100 dolara i oduzeta joj je vozačka dozvola na dve godine.

Ovo nije prvi put da Amerikanka ima problema za zakonom. Naime, protiv nje je 2018. godine vođen postupak zbog navodnog napada na rođake, ali sud je presudio u njenu korist.

Solo je američkim medijima otkrila da je nju i brata Markusa redovno tukla majka, koja je bila alkoholičarka. Ona je 2017. godine tvrdila da je neposredno pred dodelu FIFA priznanja bivši predsednik FIFA Sep Blater napastvovao.

Osvojila je dve zlatne olimpisjke medalje, zlato na Svetskom prvenstvu, kao i srebro i bronzu na Mundijalu.

Bonus video