• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2022

15:14

PRONAĐENA MORTUS PIJANA I BEZ SVESTI ZA VOLANOM! Dvostruka olimpijska šampionka OSUĐENA!

AP/Photo

Fudbal

PRONAĐENA MORTUS PIJANA I BEZ SVESTI ZA VOLANOM! Dvostruka olimpijska šampionka OSUĐENA!

Podeli vest

Bivša fudbalska reprezentativka Amerike Houp Solo osuđena je na 30 dana zatvora, 24 meseca uslovno. Sud je proglasio krivom zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Čuvena sportistkinja i dvostruka olimpijska šampionka moraće da plati i novčanu kaznu u iznosu od 2.500 dolara, kao i troškove laboratorije.

Solo je optužena i za zlostavljanje dece i opiranje prilikom privođenja, ali su optužbe odbačene.

Proslavljena golmanka je u martu privedena nakon što je pronađena bez svesti za volanom svog automobila, koji je bio upaljen. Na zadnjem sedištu su bili njeni dvogodišnji blizanci.

Ovo nije prvi put da Amerikanka ima problema za zakonom. Naime, protiv nje je 2018. godine vođen postupak zbog navodnog napada na rođake, ali sud je presudio u njenu korist.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija