• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2022

13:52

IZDAJA, OVO JE IZDAJA! Jokanović BRUTALNO PREVAREN u Moskvi!

Fudbal

IZDAJA, OVO JE IZDAJA! Jokanović BRUTALNO PREVAREN u Moskvi!

Podeli vest

Srpski trener Slaviša Jokanović bio je žrtva izdaje Giljerma Varele koji je iznenada napustio moskovski Dinamo

Ruski fudbal potrešen je nakon odluke Giljerma Varele da napusti tabor Dinama iz Moskve. Urugvajski fudbaler najavio je da će ostati u ruskom timu uprkos situaciji u Ukrajini, ali je uoči utakmice protiv Torpeda napustio klub! 

Giljermo Varela je na iznenađenje svih napustio karantin, potom se nije javljao predstavnicima kluba, a dan kasnije pojavio se u trening kampu kako bi pokupio svoje stvari i što pre napustio Moskvu. To se nije dopalo njegovom saigraču Dmitriju Skorpincevu. 

- Dva sata pred utakmicu smo saznali da nije tu. Nezabeležen slučaj. Kao španska serija, u stvari urugvajska - rekao je Skorpincev. 

Srpski trener Slaviša Jokanović je odmah reagovao, savetovao se sa upravom i rešio da Giljerma Valeru ekspresno "precrtaju" iz planova. Ipak, to nije bio kraj sapunici budući da su gotovo svi fudbalski funkcioneri imali svoj stav povodom odluke urugvajskog fudbalera. 

 

 

Posebno besan je bio bišvi trener Dinama Andrej Kobelev koji je istakao da je postupak Varele izdaja. Nedugo zatim, ispostavilo se da je Urguvajac došao u Novogorsk kako bi pokupio stvari i krenuo ka Brazilu gde je dogovorio saradnju sa Flamengom. 

- Već sam sve rekao, ovo je izdaja. Varela je izdajnik. Izbacio bih ga iz tima, i to je sve - rekao je Kobelev. 

Varela je u Dinamo došao u oktobru 2020. godine i imao je ugovor do juna 2023, ali je naprasno odlučio da iskoristi rat u Ukrajini i odluku FIFA, te da bez obeštećenja i posledica napusti jedan ruski klub.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija