Autor: Informer.rs

29.12.2023.

12:54

Foto: Starsportphoto

Sport

"Grobari" uzdižu Lesora jer je navodno vređao Zvezdu! On objašnjenjem nasmejao sve (FOTO)

Košarkaš koji je letos napustio Partizan i prešao u grčki klub zbog mnogo jače finansijske ponude ubacio je Zvezdi 13 poena iz četiri skoka, a ubrzo se oglasio na Instagramu.

On je napisao slova "Z, D, M, P" uz emotikon nota, a navijači su odmah pretpostavili da se radi o uvredljivoj navijačkoj pesmi na ralun kluba sa Malog Kalemegdana čiji stihovi glase: "Zvezdu da mi ponude, ja je ne bih j**ao ni za džabe".

Informer

Društvene mreže su "izgorele" i retpostavlja se da je zasut porukama navijača oba beogradska kluba, pa je on rekao da slova označavaju početna slova stihove pesme sa njegovog rodnog Martinika.

"Zebra, delfin, majmun, poni, to je pesma sa Martinika", napisao je Lesor na engleskom.

Informer

Na navijačima je ostalo da mu poveruju ili misle da se šali, a on je nakon meča, kada ga je novinar upitao da li postoji posebna motivacija protiv Zvezde, razvukao širok osmeh.

- To je obična utakmica - poručio je Lesor uz neprestano smejanje.

Potom je dodao i da je igrao uprkos bolu.

- Bolje mi je. Borim se s tim, pokušavam maksimalno da pomognem svom timu. Trudim se da igram uprkos bolu i samo pomažem svima da ostvarimo pobedu. Drugačije je nego u Beogradu, ali u isto vreme vrlo slično. Pokušavam da se prilagodim - rekao je Lesor za Meridian sport.