20.03.2024.

23:30

Foto: EPA

Sport

Ćus Mateo: Biće teško protiv glasnih navijača, trebaće nam dosta energije!

Aktuelni šampion Evrope sutra od 20.30 gostuje crno-belima, a nema sumnje da će ih dočekati krcata Beogradska arena. Nije tajna da se "kraljevski klub" nalaze na crnoj listi "grobara", koji nisu zaboravili dešavanja iz prošle sezone, kada su se potukli igrači dva tima u Madridu. 

Strateg Madriđana svestan je da će njegova ekipa protiv sebe morati da se bori i sa fantastičnim navijačima Partizana, koji su kao šesti igrač.

- To je raspored koji utiče na nas. Probaćemo da povratimo energiju. Imali smo tri utakmice u gostima, ova će biti četvrta. Uz mnogo putovanja i malo vremena za odmor, to je najvažnije. Treba nam sutra energije na veoma zahtevnom gostovanju, uz glasne navijače. Preostale četiri utakmice, biće borba protiv ekipa koje još uvek nisu ostvarile cilj postavljen u predsezoni i boriće se za njega do kraja. Biće veoma teška utakmica - poručio je Ćus Mateo.

Real je trenutno vodeći na tabeli Evrolige sa učinkom 24-6 i sigurno je obezbedio prvu poziciju pred plej-of, dok je Partizan sa skorom 14-16 na 10. mestu, poslednjem koje vodi u doigravanje.