• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. M.

20.03.2024

16:35

Pašće Real! Žoc grmi: Nemamo pravo na grešku

Starsportphoto

Partizan

Pašće Real! Žoc grmi: Nemamo pravo na grešku

Podeli vest

Košarkaši Partizana dočekuju Real Madrid sutra uveče u 31. kolu Evrolige (20.30, Sport klub 1), a trener crno-belih Željko Obradović kaže da njegov tim mora da ponovo deo meča protiv Baskonije.

Real je aktuelni šampion najjačeg evropskog klupskog takmičenja, ali i prvoplasirani na tabeli ove sezone i gotovo da je osigurao čelnu poziciju pred plej-of. Samim tim pobeda mu ne bi mnogo značila, niti bi ga poraz poremetio, dok je Partizan u značajno lošijoj poziciji.

"Parni valjak" i dalje se bori za plej-in i ostanak na 10. mestu. Nema sumnje da će Arena goreti kao nikad do sada jer dolazi omraženi Real, koji je na crnoj listi kod "grobara" pogotovo od prošle sezone, kada su se u plej-ofu na meču u Madridu potukli košarkaši dva tima.

Crno-beli su na kraju eliminisani uprkos vođstvu od 2:0 i propustili su ogromnu šansu da odu na fajnal-for, a sve zbog provokacije Serhija Ljuja kojom je haos počeo.

Obradović nije hteo da se priseća nemilih događaja, već kaže da zna recept za pobedu i on zvuči krajnje jednostavno, iako to nije.

- Moramo da odigramo perfektnu utakmicu da bismo pobedili, a i te kako nam je potreban pozitivan rezultat zbog stanja na tabeli i naših želja. Daćemo sve od sebe da ih ostvarimo. Moramo da ponovimo veći deo utakmice kao protiv Baskonije, pre svega u odbrani, U napadu treba da budemo pametni i da budemo svesni šta su su pametne odluke - poručio je Željko pred meč sa Realom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija