• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

20.03.2024

12:28

Vanja iskren: Pomalo sam i zaboravio kako je kad igraš u ovakvoj atmosferi!

Starsportphoto

Košarka

Vanja iskren: Pomalo sam i zaboravio kako je kad igraš u ovakvoj atmosferi!

Podeli vest

Nekadašnji kapiten Partizana priznao da je uživao dok je igrao pred "grobarima".

S razlogom su navijači crno-belih, pred duel sa Baskonijom u 30. kolu Evrolige (87:83), strahovali od Vanje Marinkovića (27) i njegovog sjajnog šuta. Ipak, odbrana "parnog valjka" uspela je, u dobroj meri, da zaustavi srpskog košarkaša, koji je meč u Beogradskoj areni završio sa učinkom od 11 poena i dva skoka.

Naš reprezentativac se već neko vreme povezuje sa povratkom u Humsku, gde je ponikao i nastupao do 2019. godine, uz tri osvojena trofeja.

Pre utakmice, rođeni Beograđanin je imao i lep doček od strane domaćih pristalica.

- Atmosfera je, kao i uvek, bila fenomenalna. Gledam Partizan, pratim sve, ali priznajem da sam pomalo i zaboravio kako je igrati pred ovakvim navijačima. Bilo je baš lepo, kao i ostalim mojim saigračima - rekao je Marinković za "Sport klub".

Foto: Starsportphoto

Marinković u duelu sa Kaboklom i Kaminskim

On se potom osvrnuo i na to što je njegov tim propustio šansu da se u samom finišu vrati u meč, možda čak i preokrene sve u svoju korist.

- Vratili smo se borbom, energijom, koja krasi naši tim. Mogli smo da igramo mnogo mirnije u nekim momentima, pri kraju treće četvrtine i početkom poslednje. Žurili smo, trebali smo da budemo malo strpljiviji. Čestitam Partizanu na pobedu, a nas čeka Žalgiris. Idemo u Kaunas, biće jako teško, ali bitno je da smo u borbi za sedmo-osmo mesto na tabeli - naglasio je Vanja.

Foto: Starsportphoto

Vanja Marinković i Novica Veličković u Areni

Trenutno Baskonija ima skor od 16 trijumfa i 14 poraza, a nalazi se odmah iznad crno-belih na tabeli, koji su na učinku 14-16. Iskusni bek veruje da će se do poslednje runde voditi žestoka borba za plasman u plej-in Evrolige.

- Partizan ima, koliko-toliko, dobar raspored u ovom finišu. Kod kuće igra utakmice protiv, da tako kažem, težih protivnika, ali pred ovakvom publikom sigurno da ima šanse da se bori za plej-in ili možda čak i neku bolju poziciju - poručio je Marinković.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija