09.06.2024.

10:34

Foto: Starsportphoto

Sport

Pešić se oglasio povodom Jokića: Smeta mi jedna stvar (VIDEO)

Pešić je gostovao u podkastu "Politike" i govorio je o brojnim temama, a jedna od najvažnijih koja interesuje naciju je da li je trostruki MVP doneo odluku da li će biti deo nacionalnog tima ovog leta ili ne.

Popularni Kari je tom prilikom upitan da li mu smeta što se gotovo svakog leta susreće sa pitanjem hoće li Jokić igrati. Selektor je već imao spreman odgovor na to.

Više mi ne smeta, sad kažem zovite ga pa ga pitajte. Što se tiče Nikole Jokića, meni jedino smeta što ne pitaju za ostale. Samo učešće Nikole Jokića sigurno da znači, u svakom smislu. I sa aspekta individualnog kvaliteta i sa aspekta ličnosti kakav je Jokić, jer ja kada kažem da je Jokić bolji momak nego što je igrač, oni svi padaju u nesvest. Kao, ti se udvaraš Jokiću. Naravno da se udvaram, jer želim to da istaknem - ističe Pešić.

Što se tiče Jokića, on je u prethodnih nekoliko dana uživao na raftingu na Tari. Brojni navijači u strahu su da će i ovog puta odbiti poziv u nacionalni tim i da će preskočiti i Olimpijske igre, dok drugi, ipak, veruju da koristi slobodno vreme do početka priprema i da će biti na raspolaganju selektoru.