• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

07.06.2024

14:55

Isplivao novi snimak, Jokić uživa za sve pare! MVP ne misli na basket! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

Isplivao novi snimak, Jokić uživa za sve pare! MVP ne misli na basket! (VIDEO)

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Jokić odmara od naporne NBA sezone u Republici Srpskoj, a dok nacija sa nestrpljenjem čeka vest hoće li igrati na Olimpijskim igrama u Parizu, on uživa na raftingu na Tari!

Osim što obožava konje i trke ovih životinja, popularni Džoker je poznat i kao veliki ljubitelj raftinga.

On poslednjih godina redovno uživa u ovoj aktivnosti, a nakon što je poslednjeg dana maja u javnost dospeo snimak na kojem se vidi da je na reci sa prijateljima, isplivao je novi video asa Denvera. 

 

 

 

 

Naime, na Instagram profilu "Rafting Tara highlander" vidi se kako Nikola Jokić vesla sa drugarima.

- Ko bi rekao da će Nikola Jokić postati i majstor veslanja? Danas smo sa terase kampa Highlander imali privilegiju da vidimo našeg omiljenog košarkaša kako osvaja divlje vode Tare! Nikad nije kasno za novu sportsku strast, a sa najboljom terasom i pogledom na reku, sve je moguće! - piše u objavi.

Srbija će na Olimpijskim igrama igrati u grupi C zajedno sa selekcijama Sjedinjenih Američkih Država, Južnim Sudanom i pobednikom kvalifikacija, a prvi meč izabranici selektora Svetislava Pešića odigraće 28. jula protiv Amerikanaca. 

Navijači se nadaju da će Jokić do tada napuniti baterije i rešiti da za razliku od Mundobasketa nastupi na prestižnom takmičenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija