10.06.2024.

16:10

Foto: EPA

Sport

Amerikanac podigao uzbunu u Evropi, giganti stali u red za potpis!

Prema navodima italijanskog novinara, Matea Andreanija glavni favoriti za usluge nekadašnjeg igrača CSKA iz Moskve su Armani i Monako.

On ističe da će pomenuti klubovi pomno pratiti razvitak situacije u Istanbulu i strpljivo vrebati svoju šansu za potencijalni dogovor sa Klajburnom.

Efes je ove sezone upisao nešto lošije rezultate, takmičenje u eliti okončali su porazom od Virtusa u plej-inu, a trenutno zaostaju 2:0 za Fenerbahčeom u finalu turskog prvenstva. Zbog svega toga, utisak je da će Klajburn odlučiti da napusti "plave", pogotovo što je produžetak ugovora dobio Larkin, a pominje se dolazak Furkana Korkaza ovog leta. 

Informer

Izazvao veliko interesovanje evroligaša - Vil Klajburn

Podsećamo, sjajni košarkaš rodom iz Detroita prošle godine se dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom ,a uzimajući u obzir aktivnost crveno-belih u ovogodišnjem prelaznom roku, ne treba isključiti mogućnost konačnog dolaska Amerikanca na Mali Kalemegdan.

Iako je zašao u poznije igračke godine i dalje važi za jednog od boljih strelaca u Evroligi, a protekle sezone je javno priznao da sebe smatra najboljim igračem na poziciji "trojke" u Evropi.