• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

03.05.2024

14:30

Efes već gleda u narednu sezonu: Larkin "zakucan" na četiri godine!

AP/Photo

Košarka

Efes već gleda u narednu sezonu: Larkin "zakucan" na četiri godine!

Podeli vest

Američki košarkaš Šejn Larkin (31) potpisao je novi, četvorogodišnji ugovor sa ekipom Efesa.

Nekada velika nada NBA lige je upravo iz redova Boston Seltiksa stigao u Istanbul davne 2018, a sada je klub obelodanio da će saradnja trajati do 2028.

Amerikanac je više puta isticao da mu je želja ostanak u dresu Efesa, pa je odmah po potpisivanju novog ugovora objavio video snimak sa svojim počecima u gigantu sa Bosfora.

Larkin je ove sezone predvodio ekipu Efesa do devetog mesta u regularnom delu prvenstva, ali je poraz od Virtusa u plej-in turniru završio nastup "plavih" u elitnom takmičenju. 

Iako su u domaćem prvenstvu na prvom mestu, ispred velikog rivala Fenerbahčea, čelnici Efesa uveliko gledaju u narednu takmičarsku godinu u Evroligi, pa su posle trenera Mijatovića, zadržali i prvog plejmejkera.

Foto: EPA

Tomislav Mijatović

Sjajni strelac je sa timom iz Istanbula dva puta osvajao Evroligu i tada je uz Vasilija Micića predstavljao možda najbolji tandem Starog kontinenta, a klubu je doneo i tri zlata domaćeg prvenstva, kao i dva trofeja Kup takmičenja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija