• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

03.05.2024

15:03

Zlatan kakvog ne poznajemo! Plakao sam dok mi poslednja suza nije iscurila!

Tanjug/AP

Fudbal

Zlatan kakvog ne poznajemo! Plakao sam dok mi poslednja suza nije iscurila!

Podeli vest

Kad je moj menažer Mino umro, tada sam poslednji put plakao dok mi poslednja suza nije iscurila. Ponekad dobijam flešbekove i to me "ruši" jer mi previše nedostaje, izjavio je bivši švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović (42).

Skoro dve godine prošlo je od smrti čuvenog fudbalskog menadžera Mina Rajole, koji je dugi niz godina bio Zlatanov saradnik i prijatelj.

Prilikom gostovanja na podkastu "Ab talks", Šveđanin je otvorio dušu i ispričao kako se osećao nakon je saznao da ga je napustio veliki prijatelj.

Kada je Mino preminuo, to je bio veliki udarac za mene. On nije bio samo moj menadžer, bio je sve za mene. Kada kažem sve, onda stvarno mislim sve. Otac, agent, prijatelj, savetnik... Kada se razboleo, nije rekao da je bolestan jer mu je ego bio veliki. Nije hteo svojim igračima da pokaže da je bio slab. Njegova smrt je bila veliki udarac za mene, nisam bio spreman za to.  Oduvek ću ga se sećati i zauvek će biti u mom srcu. Promenio me je i ako osobu - rekao je Zlatan.

 

 

Ibrahimović koji je inače poznat kao osoba koja sebe predstavlja čvrstim kao stena, ali priznao je da je tada zaplakao, i da mu se svojevremeno vraćaju flešbekovi lepih trenutaka provedenih sa italijanskim agentom.

Kad je Mino umro tad sam poslednji put plakao. Plakao sam dok poslednja suza nije iscurila. Još uvek  ponekad dobijam flešbekove. To me "ruši", jer mi previše nedostaje. Svi koji su poznavali njega i mene razumeju koliko smo bili bliski. Kad bih sada mogao da mu pošaljem poruku i on bi to pročitao, napisao bih -  Nedostaješ mi - dodo je Zlatan.

Osim po britkom jeziku i kontroverznim izjavama, Rajola je ostao upamćen po izvanrednim pregovaračkim sposobnostima sa kojima je tokom karijere ostvario veliki broj transfera. Procenjuje se da je vrednost ugovora u kojima je posredovao viša od 700 miliona dolara, a samo je na švedskom fudbaleru zaradio preko 180 miliona evra.

- Da je on živ, morao bih da nastavim da igram jer bi zahtevao da mu i dalje plaćam procenat. Izvini, Mino, ali to je istina - našalio se legendarni Zlatan Ibrahimović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Devojčica spasila život ženi! Pet minuta ležala bez svesti, svi samo stajali i gledali: "To su naša deca za primer"
Društvo

Devojčica spasila život ženi! Pet minuta ležala bez svesti, svi samo stajali i gledali: "To su naša deca za primer"

Devojčica (17) iz Novog Sada juče je spasila ženu kojoj je pozlilo na ulici i koja je bila bez svesti nekoliko minuta. Majka tinejdžerke s ponosom je objavila čitavu situaciju u jednoj Fejsbuk grupi i navela da je devojčica učenica srednje medicinske škole u ovom gradu. Tvrdi i da je ona jedina od svih prisutnih prišla starijoj ženi kojoj je pomoć bila potrebna.

21.05.2024

10:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija