• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

02.04.2024

16:03

Žao mi je Šćepovića, on je isti Ibrahimović! Bivši saigrač tužan zbog neuspeha napadača!

Starsportphoto

Partizan

Žao mi je Šćepovića, on je isti Ibrahimović! Bivši saigrač tužan zbog neuspeha napadača!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Partizana, a sada jedan od najboljih igrača OFK Beograda, Saša Marković (33), govorio je o mnogim temama, a dotakao se i bivšeg saigrača Marka Šćepovića, za kojeg tvrdi da je isti čuveni Zlatan Ibrahimović.

Gazi OFK Beograd sigurnim korakom ka Superligi Srbije, a jedan od najzaslužnijih za to je iskusni ofanzivac Saša Marković.

On je na 24 meča postigao devet golova i upisao četiri asistencije i sa pravom ga mnogi smatraju jednim od najboljih igrača u Prvoj ligi Srbije.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Gostovao je vezista u podkastu "Alseto" u kojem se dotakao brojnih tema, a otkrio je i da li će, ukoliko mu se u dresu OFK Beograda putevi ukrste sa Partizanom, slaviti eventualni gol?

- Naravno da ne bih mogao da se radujem ukoliko bih postigao gol protiv Partizana! Proveo sam fenomenalne četiri godine u Humskoj, osvojio titule, igrao Evropu, upoznao dosta prijatelja... Ne bih mogao da se radujem, ali sigurno bih dao maksimum za moj klub, tih 90 minuta bih izginuo na terenu. Daće Bog, da uđemo u ligu i da se borimo sa najvećima, kao što su Partizan, Zvezda, Vojvodina -  rekao je Marković.

Foto: Starsportphoto

 

 

 

Škola Partizana iznedrila je osim Saše Markovića nekoliko sjajnih igrača rođenih 1991. godine, a on ističe da zbog Marka Šćepovića i Adema Ljajića sa velikom pažnjom prati Novi Pazar, za koji ovaj dvojac nastupa.

 

Foto: Starsportphoto

 

 

- Deo te generacije, koja je bila vrlo dobra, bili su Šćepa i Adem. Nažalost, samo nas trojica ili četvorica smo uspeli. Čak mi je žao zbog Marka Šćepovića. Iako je imao vrhunsku karijeru, mislim da je trebalo da igra u nekoj od pet najboljih liga. Taj talenat, to je neverovatno. Vrhunski, bukvalno kao Ibrahimović, nego je imao taj peh sa povredom kad je bio u Olimpijakosu - poručio je Saša Maraković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ludilo! Otkrivene tajne čoveka koji je pokorio planetu! (VIDEO)
Fudbal

Ludilo! Otkrivene tajne čoveka koji je pokorio planetu! (VIDEO)

Najnoviji Netfliskov dokumentarc već je napravio pometnju, a u njemu će biti prikazano sve što je pratilo Mančester siti i fenomenalnog trenera Pepa Gvardiolu tokom nestvarne sezone "građana" . Osvojena je tipla kruna, a šta je sve sakrivano od očiju javnosti sada će ugledati svetlost dana.

02.04.2024

12:45

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija