25.06.2024.

10:00

Foto: Starsportphoto©

Sport

Želeli ga i "grobari" i "delije", a on odabrao Evrokup!

Momak rodom iz Hjustona je prethodne sezone važio za jednu od najboljih "četvorki" u Evroligi, pa je izazivao ogromno interesovanje klubova iz elite, među kojima Crvene zvezde i Partizana.

Ipak, odlučio je da dogodine zaigra u nešto slabijoj konkurenciji i obuče dres Hapoela.

Izraelski klub je ovime potvrdio visoke ambicije koje već neko vreme pominju, a generalni menadžer nije krio zadovoljstvo obavljenim poslom.

"Jako smo srećni što možemo da objavimo potpisivanje Džonatana za Hapoel. On je igrač sa jedinstvenim sposobnostima u napadu i odbrani i biće nam ogromno pojačanje. Ovaj angažman jasno pokazuje koliko su nam visoke ambicije za predstojeću sezonu, i zbog toga želim da čestitam klubu na ovako važnom potezu", stoji u objavi Hapoela.

Informer

Motli u duelu Evrolige sa Albom

Motli je protekle sezone u dresu Fenerbahčea prosečno postizao 11,2 poena, 4,2 skoka i jednu asistenciju po meču u Evroligi, pa se očekuje da mu brojke budu još impresivnije uzevši u obzir slabije takmičenje u kojem će nastupati.

Poseduje i iskustvo igranja u NBA, gde je nastupao od 2017. do 2020, a branio je boje Dalas Maveriksa i Los Anđeles Klipersa.