• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

15.06.2024

06:40

Sprema se detonacija! Partizan dovodi jednog od najboljih centara u Evropi?

Starsportphoto

Partizan

Sprema se detonacija! Partizan dovodi jednog od najboljih centara u Evropi?

Podeli vest

Košarkaški klub Partizan spremio je pravu bombu za narednu sezonu! Kako prenose košarkaški insajderi, vicešampion ABA lige namerava da dovede jednog od najboljih centara u Evropi, Amerikanca iz redova Fenerbahčea Džonatana Motlija (29)!

Reč je o momku koji je u prethodne dve godine beležio zaista sjajne partije u dresu "kanarinaca" i stekao je status jednog od najdominantnijih centara u Evroligi. Zbog toga za njega vlada ogromno interesovanje, a kako javljaju dobro upućeni košarkaški novinari, u red za njegov potpis stao je i Partizan, koji traži zamenu za Frenka Kaminskog, koji je napusti Humsku i pre završetka sezone.

Crno-bele očigledno čeka velika rekonstrukcija tima, nakon što je obelodanjeno da će kapiten Kevin Panter napustiti ekipu i preći u Barselonu. Kako prenose pouzdani insajderi Andrea Kalconi i Hristons Harpidis, Partizan i Makabi su favoriti za njegovo dovođenje. U igri je bio i Panatinaikos, ali izgleda su šampioni Evrope odustali od dovođenja ovog sjajnog igrača.

Motli se savršeno uklapa u ono što traži trener Željko Obradović, pošto po stilu igre dosta podseća na Matijasa Lesora. Vrlo je snažan, dobar u odbrani i na skoku i ističe se atraktivnim zakucavanjima, a osim toga odlikuje ga velika borba, što je crno-belima zapravo i bilo potrebno u prethodnoj sezoni.

Što se tiče crno-belih, nakon završetka sezone mnogi igrači su se povezivali sa dolaskom u Humsku, ali nijedno ime nije zvanično potvrđeno od strane kluba. Navodno klub već ima usmeni dogovor sa Vanjom Marinkovićem, doskorašnjim igračem Baskonije, kao i sa Arijanom Lakićem, momkom koji je u prethodnom periodu nastupao za Zadar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Đurđev raskrinkao Đilasovu perjanicu: Stranom plaćeniku Mariniki Tepić priviđaju se plaćene ubice države!
Politika

Đurđev raskrinkao Đilasovu perjanicu: Stranom plaćeniku Mariniki Tepić priviđaju se plaćene ubice države!

Nakon što su svi njeni napadi na ličnoj i porodičnoj osnovi na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića propali, Marinika Tepić već godinama unazad pokušava da naruši ugled aktuelnog premijera Srbije Miloša Vučevića izmišljajući njegove navodne veze sa novosadskim kriminalcima. Ti napadi su delom na ličnoj osnovi, jer Vučević voljom građana vrši funkciju koju je ona htela za sebe uz pomoć stranih ambasada, a delom su nastavak kampanje kriminalizacije rukovodstva Srbije sa ciljem destabilizacije države i unošenja nemira među građanima, izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

18.06.2024

13:42

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija