• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

14.06.2024

17:06

Panter u Barseloni! Partizan ostao bez kapitena!

ABA liga/Dragana Stjepanović

Partizan

Panter u Barseloni! Partizan ostao bez kapitena!

Podeli vest

Kapiten košarkaša Partizana Kevin Panter postigao je dogovor sa Barselonom i sada preostaje samo da se ta saradnja ozvaniči!

Španski mediji juče su preneli informaciju da je Amerikanac interesantan katalonskom gigantu, koji je krenuo u realizaciju posla i tokom večeri pregovori su uspešno završeni. Momak iz Bronksa prihvatio je ponudu "blaugrane" i od naredne sezone će igrati u redovima nekadašnjeg prvaka Evrope.

Informaciju o potencijalnom prelasku u Barselonu objavio je ugledni novinar Donatas Urbonas, "Basket Njuz" portala, poznat po ekskluzivnim informacijama iz sveta košarke.

Saga oko odlaska Kevina Pantera iz Partizana traje nekoliko meseci. Informer je prvi pisao da je iskusni američki bek još u maju javio svojim stanodavcima da se nakon leta neće vraćati u Beograd, a pre nekoliko dana pojedini insajderi preneli su da je blizu dogovora sa Makabijem. On i njegov agent to su oštro demantovali, podsetivši da ima ugovor sa crno-belima i za narednu sezonu, ali u čitav posao umešala se Barselona, koja će, po svoj prilici, angažovati kapitena Partizana.

"Jedan od vodećih strelaca u Evroligi, Kevin Panter, blizu je zaključenja ugovora sa Barselonom, saznaje "Basket Njuz". Bek (30) je bio blizu prelaska u Barselonu i prošlog leta, ali je u poslednjem trenutku promenio odluku i rešio da ostane u Partizanu", prenosi Urbonas.

Foto: Starsportphoto

Kevin Panter (desno)

Informaciju je potvrdila i poznata Instagram stranica bliska Partizanu, "Pbg.news". Kako prenose, Kevin je postigao usmeni dogovor sa Barselonom i samo ga lekarski pregledi dele do ozvaničenja saradnje. Ono što je zanimljivo je da će katalonski gigant preuzeti čitav ugovor iskusnog beka, pa Partizanu neće pripasti obeštećenje. Kako javlja ova stranica, odluka stručnog štaba je takva da se Panteru dozvoli promena sredine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Jedan od najboljih bekova u Evropi imao je nešto lošiju sezonu iza sebe, pošto od pet mogućih trofeja (ABA Superkup, ABA, KLS, Kup Radivoja Koraća i Evroliga) nije uspeo da osvoji nijedan.

 

Barselona je tokom dana završila još jedan veliki posao, pošto je pao dogovor sa Mariom Hezonjom, doskorašnjim košarkašem Real Madrida, koji je takođe bio na radaru Partizna ovog leta.

Kevin je tokom karijere igrao za Lavrio, Antverpen, AEK, Virtus, Olimpijakos, Crvenu zvezdu, Armani i Partizan, čiji je kapiten u poslednje dve godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija