• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

02.06.2024

12:09

Šta se to dešava u Partizanu? I kapiten najavio odlazak! (FOTO)

ABA liga/Dragana Stjepanović

Partizan

Šta se to dešava u Partizanu? I kapiten najavio odlazak! (FOTO)

Podeli vest

Košarkaški klub Partizan nalazi se u jako teškoj kadrovskoj situaciji, koja bi uskoro mogla da postane još teža! Kapiten crno-belih, američki košarkaš Kevin Panter, podelio je na svom Instagram profilu objavu kojom na neki način potvrđuje da mu je velika želja da zaigra u NBA ligi!

Crno-bele sutra veče (20.00, Arena 1 premijum) započinju borbu u finalu Košarkaške lige Srbije protiv najvećeg rivala Crvene zvezde, ali situacija u taboru Željka Obradovića daleko je od idealne! Klub iz Humske se juče oglasio i saopštio da u finalnoj seriji neće moći da računa na Bruna Kabokla, koji je samoinicijativno napustio ekipu, a odranije je poznato da za crno-bele u finalu neće igrati Džejms Naneli, Pi Džej Doužer i Frenk Kaminski.

Obradović je pre nekoliko dana, nakon pobede nad Megom, izjavio da određene povrede kolena imaju Kevin Panter i Alen Smailagić, odavno u prvom planu nije Balša Koprivica, dok je status Ognjena Jaramaza nedefinisan i nije do kraja razjašnjen.

Na sve te probleme, kapiten Kevin Panter podelio je na Instagramu objavu kojom potvrđuje da nije potpuno fokusiran na obaveze u klubu. Američki novinar Rahim Palmer napisao je na društvenoj mreži "Iks" kako je Panter jedan od igrača iz Evrope koje bi voleo da vidi u NBA. Kapiten crno-belih je tu objavu podelio putem svog Instagrama i tako samo podgrejao priče o odlasku iz Humske.

Foto: Instagram printscreen

Objava Pantera na Instagramu

Podsetimo, Informer je još pre mesec dana najavio scenario da bi Panter po završetku sezone mogao da napusti crno-bele. Iako je njegov agent uporno govorio da ima ugovor i za sledeću takmičarsku godinu, sve je realnije da se obistini pisanje Informera i da kapiten po završetku finalne serije sa Zvezdom napusti Beograd i crno-bele.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija