• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

01.06.2024

19:11

Preokret! Kaboklo zbog sina (5) hitno napustio Beograd! (FOTO)

Starsportphoto©

Partizan

Preokret! Kaboklo zbog sina (5) hitno napustio Beograd! (FOTO)

Podeli vest

Brazilski košarkaš Bruno Kaboklo (28) danas tokom dana napustio je Partizan i otputovao u Orlando, gde ga navodno čeka suđenje sa bivšom partnerkom vezano za starateljstvo nad sinom (5), prenosi instagram stranica "Pbg.news"!

Košarkaški klub Partizan u toku dana se oglasio saopštenjem u kojem je naveo da je centar samoinicijativno otišao iz Beograda i to svega dva dana pred početak finalne serije sa Crvenom zvezdom. U saopštenju se nigde ne navodi tačan razlog zbog čega je košarkaš na taj način napustio crno-bele, ali sada su isplivale nove informacije koje priči daju totalno drugu dimenziju.

Kako prenosi Instagram stranica "Pbg.news", Bruno je na Floridu otputovao jer ga čeka proces sa bivšom partnerkom Elizabet, vezan za starateljstvo nad petogodišnjim sinom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

"Navodno, Bruno Caboclo je napustio Beograd i otputovao za Orlando zbog toga što ga tamo očekuje proces vezan za pitanje starateljstva nad detetom izmedju njega i bivše partnerke. Iz Partizana mu je sugerisano da pokuša da odloži ročište zato što je važan igrač za tim, ali on u tome nije uspeo i samoincijativno je napustio Beograd", navodi pomenuta stranica, koja je inače vrlo dobro upućena u dešavanja i u KK i u FK Partizan.

Ovo je Elizabet, bivša partnerka košarkaša Partizana Bruna Kabokla.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mamie (@mpassm_)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mamie (@mpassm_)

 

Bruno je na društvenim mrežama često objavljivao fotografije sa svojim naslednikom, a jedna od njih i dalje je na njegovom Instagram profilu.

 

Kako bilo, izvesno je da će crno-beli biti debelo oslabljeni u mečevima protiv Crvene zvezde u finalu Košarkaške lige Srbije. Ekipu su prethodno napustili Frenk Kaminski, Džejms Naneli i Pi Džej Doužer, dok su pod znakom pitanja zbog povreda Kevin Panter i Alen Smailagić.

Partizan, zanimljivo, nije isključio mogućnost da nakon svega Kaboklo ipak ostane u crno-belom dresu. To se da zaključiti sa kraja saopštenja, gde se navodi da postoji i opcija produžetka ugovora.

"U ovom trenutku, klub ima opciju u ugovoru da igrača zadrži i naredne sezone, a odluku o daljim potezima će doneti u danima pred nama", naveo je Partizan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija