• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

13.06.2024

16:25

Okrenuli novi list, pa bacili oko na kapitena! Gigant želi Pantera

EPA

Partizan

Okrenuli novi list, pa bacili oko na kapitena! Gigant želi Pantera

Podeli vest

Košarkaški klub Barselona smenio je trenera i na mesto Rožera Grimaua postavio Đoana Penjaroju, koji je kao prioritetno pojačanje označio kapitena Partizana Kevina Pantera.

Prema saznanju španske "Efe" katalonski gigant je ponovo izrazio interesovanje za američkog beka, nakon što je prošlog leta pokušao da ga dovede u svoje redove.

Iako Panter ima još godinu dana ugovora sa crno-belima, novi trener u "Blaugrani" ne želi da štedi novac kako bi dobio željenog košarkaša na raspolaganju sledeće sezone.

Foto: EPA

Đoan Penjaroja

Sjajni strelac iz Bronksa izaziva veliko interesovanje najvećih klubova, pa je izvesno da će "parni valjak" teškom mukom uspeti da odoli raznim ponudama.

Što se Barselone tiče, oni su željni novog početka, nakon nešto slabijeg završetka ove takmičarske godine.

Takmičenje u Evroligi su završili porazom od Olimpijakosa u plej-ofu, a snovi o tituli u domaćem šampionatu prekinuti su porazom od Real Madrida u polufinalu.

Foto: EPA

Razočaran - Nikola Laprovitola

Cenu za to je platio glavni trener Rožer Grimau, pa je na njegovo mesto postavljen Đoan Penjaroja, koji je svojevremeno vodio Baskoniju.

Podsećamo, Katalonci će proći mnoge promene i u igračkom kadru, a Nikola Kalinić je prvi među putnicima iz kluba.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50