04.07.2024.

14:31

Foto: kss

Sport

Opaaa, bravoo, Srbijaaa... Hit reakcije "orlova" kad su dobili posebne narukvice (VIDEO)

"Orlovi" su se pre desetak dana okupili i počeli pripreme za Olimpijske igre u Parizu. Rade pod nadzorom selektora Svetislava Pešića, ali uvek ima vremena za šalu.

Pre nekoliko dana su sve nasmejali do suza kada su otkrili čime bi se bavili da nisu košarkaši, a sad su jedinstvenim, kako je navedeno na Instagram profilu Košarkaškog saveza Srbije, zlatnim reakcijama, oduševili navijače. 

Dobili su Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović, Nikola Milutinov i ostali igrači posebne narukvice u bojama naše zastave, koje simbolizuju jedinstvo i snagu, a osmesima i komentarima su već potvrdili da to imaju. Bilo je mnogo smeha i oduševljenja, pa ne bi trebalo da vas začudi kada vidite narukvice na rukama svih naših igrača u Parizu. 

- Aaaaaaa... Hvala lepo - oduševljen je bio Bogdan Bogdanović.

Reakcija Nikole Jokića raspametila je navijače na društvenijm mrežama.

- Bravo - gledao je Jokić očarano u narukvicu.

"Srbija, Srbija, idemooo", bio je komentar Vasilija Micića, Vanja Marinković je bio malo zbunjen, dok je Nikola Milutinov bio impresioniran.

- Aaaa... Hvala!

Pogledajte!
 

Navijač na društvenim mrežama veruju da će košarkaši baš zbog ovog zajedništva u Parizu doći do medalje: "Značiiii braća! Kako će da osvoje Olimpijske igre niko nije svestan. Imaju jedan drugoga što se da videti iz dana u dan. Bravo momci", "Srećno momci, super ste. Pokažite fudbalskim manekenima kako se bori za grb. Idemooo", "Koliko su nam radosti doneli i tek će, braća najjača pravi i iskreni ljudi i sportisti", "Kako Jokara gleda narukvicu", "Ajmo do finala", "Idemooo Srbija", "Jokić najjači". samo su neki komentari navijača na Instagramu.