• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

27.06.2024

20:02

Milutinov zidar, Jokić konjušar, Avramović profesor... (VIDEO)

Shutterstock, Instagram/Printscreen

Košarka

Milutinov zidar, Jokić konjušar, Avramović profesor... (VIDEO)

Podeli vest

Brojni navijači se uvek pitaju šta bi njihovi omiljeni sportisti bili da nisu odlučili da se profesionalno posvete sportu, a sada su odgovor na to pitanje dali srpski košarkaši i nasmejali sve do suza.

"Orlovi" su se okupili u ponedeljak u Beogradu i počeli pripreme za predstojeće Olimpijske igre u Parizu. Selektor Svetislav Pešić na raspolaganju ima 16 igrača, dok će na kraju morati da izbori 12 najboljih putnika za Pariz.

Čini se da pripreme teku odlično i da se naši reprezentativci odlično zabavljaju što govori i objava Olimpijskog komiteta Srbije. Naime, OKS je na društvenim mrežama podelio snimak sa treninga "orlova" uz jedno zanimljivo pitanje - da nisu košarkaši čime bi se bavili?

Među prvima odgovorio je kapiten Bogdan Bogdanović. 

- Radio bih u igraonici - rekao je Bogi kao iz topa i ostavio u čudu Nikolu Jokića.

Očekivano, Jokić je otkrio da bi se posvetio konjima. 

- Bio bih konjušar - jasan je bio trostruki MVP NBA lige. 

Ono što je nasmejalo sve navijače u komentarima jeste odgovor Alekse Avramovića.

- Možda bih bio u prosveti - ozbiljno je rekao košarkaš Partizana. 

 

 

Reprezentativac Nikola Milutinov priznao je da bi se bavio građevinom, tačnije radio bi kao zidar, dok bi mu društvo pravio Uroš Plavšić i bio moler. 

Vanja Marinković je otkrio da gaji ljubav prema pozorištu.

- Voleo bih da budem glumac. Nikako mjuzikl, voleo bih da glumim u pozorištu - rekao je novi košarkaš Partizana. 

Centar Olimpijakosa Filip Petrušev rekao je da bi postao teniser, a Aleksa Radanov bi bio kuvar ili fudbalski golman. Zanimljivo, Aleksej Pokuševski oprobao bi se u medicini, tačnije postao bi  doktor, dok je Nikola Jović otrkio da obožava brzinu, te da bi vozio motore. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija