• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. P.

27.06.2024

17:41

Treći potpis u Humskoj! Arijaga novo pojačanje Partizana!

FK Partizan

Partizan

Treći potpis u Humskoj! Arijaga novo pojačanje Partizana!

Podeli vest

Doskorašnji fudbaler Minesote, Kevin Arijaga (26) novi je fudbaler Partizana! Potpisao je trogodišnji ugovor sa crno-belima i zadužio dres sa brojem 33.

Mladi vezista u Humsku stigao je na insistiranje trenera Aleksandra Stanojevića. Novi trener Partizana želeo je Arijaga i dok je radio u turskoj Konji, ali tek sada je uspeo da ga angažuje.

Partizan je sa Minesotom vrlo brzo dogovorio sve finansijske uslove, pa će klub inkasirati 500.000 evra obeštećenja u tri rate.

- Veoma sam srećan što sam ovde! Mislim da je zaista dar od Boga što sam došao u ovako lep grad i veliki klub sa tradicijom kao što je Partizan. Dolazim sa dosta energije i na raspolaganju sam da radim stvari na najbolji način u korist kluba. Kao igrač, smatram da sam veliki radnik koji se trudi da sve uradi ispravno - rekao je Arijaga na predstavljanju.

Foto: FK Partizan

Kevin Arijaga

Mladi vezista istakao je i da će mu večiti derbi biti posebna inspiracija.

- Gledao sam snimke derbija i nemam sumnje da će to biti neverovatne utakmice, posebno za navijače. Verujem da su oni najvažniji za tim. Oni su dvanaesti igrač i navijači su stvarno fenomenalni - dodao je Kevin.

Foto: FK Partizan

Kevin Arijaga

Priznao je i zbog čega je odlučio da bude član tima iz Humske.

- Odlučio sam da dođem zbog svih takmičenja, u veliki klub koji se uvek bori za važne stvari. Naravno, veoma sam zahvalan što je šef uvek verovao u moj rad. Nadam se da ću biti na nivou koji očekuje. Moja supruga je veoma srećna i ona zna da je ovo sjajna prilika za sve nas. Znamo da je potrebno vreme sada da se smestimo i naviknemo na Evropu i želimo da to uradimo što pre. Ovde je sve tako malo u poređenju sa Amerikom - uz osmeh je poručio Arijaga.

Pored dresa Minesote, Arijaga je u karijeri nastupao za Platense i Maraton u Hondurasu, a za reprezentaciju svoje zemlje odigrao je 25 utakmica i postigao tri gola. Ima 26 godina i ove sezone je u MLS-u zabeležio 12 mečeva uz tri postignuta pogotka. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija