• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

27.06.2024

16:45

Završen posao! Partizan doveo ofanzivca za 500.000 evra!

Starsportphoto

Partizan

Završen posao! Partizan doveo ofanzivca za 500.000 evra!

Podeli vest

Krilni fudbaler iz Gane Ibrahim Zubairu (20) novo je pojačanje Partizana!

Ovaj mladi ofanzivac stiže iz Jedinstva sa Uba, gde je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača u Prvoj ligi Srbije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Zubairu će sa Partizanom potpisati četvorogodišnji ugovor, a prema informacijama do kojih je došao portal "Telegraf", Jedinstvu sa Uba biće plaćeno obeštećenje od 500.000 evra u ratama. Ovaj momak se najbolje snalazi na poziciji levog krila, a u prethodnoj sezoni blistao je na terenima u Prvoj ligi Srbije. Na 35 utakmica postigao je 13 golova i zabeležio sedam asistencija.

Crno-beli su dosad u letnjem prelaznom roku angažovali Đorđa Jovanovića, Nihada Mujakića i Kervina Arijagu, a Zubairu je četvrto pojačanje.

Prema informacijama Instagram stranice "pbg.news", poznate po tačnim i pouzdanim informacijama iz Partizana, ovaj fudbaler dobiće srpski pasoš i u narednoj sezoni će popuniti mesto takozvanog bonusa.

"Partizan će Jedinstvu iz Uba platiti 500.000 evra i procente od dalje prodaje. Igrač nije želeo da se priključi pripremama doskorašnjeg kluba, budući da je imao veliku želju da pojača Partizan u letnjem prelaznom roku. Planirano je da mladi Ganijac dobije srpski pasoš i predstavlja opciju za bonus igrača naredne sezone", piše pomenuta stranica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Stojković uzeo 7.500.000 evra, a kaže da ne živi od plate selektora!
EURO 2024

Stojković uzeo 7.500.000 evra, a kaže da ne živi od plate selektora!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković (59) pokušao je da obmane javnost rečima da ne živi od selektorske plate i da se funkcije ne drži kao pijan plota! Biće da je baš suprotno, pošto je u prethodne tri i po godine kao kormilar našeg nacionalnog tima zaradio preko 7,5 miliona evra na ime plata i bonusa.

27.06.2024

14:23

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija