• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

26.06.2024

13:01

Partizan uzeo milione za napadača!? I to nije sve, skandal majstor stiže u Humsku i to za dž!

Starsportphoto

Partizan

Partizan uzeo milione za napadača!? I to nije sve, skandal majstor stiže u Humsku i to za dž!

Podeli vest

Prema nezvaničnim informacijama crno-beli su prodali mladog napadača Sameda Baždara (20) Al Ainu iz Abu Dabija za tri miliona evra, a u Partizan će doći reprezentativac Izraela Omer Atzili (30) koji je u rodnoj zamlji zbog seks skandala svojevremeno bio na stubu srama.

Povremeni reprezentativac Srbije, Samed Baždar, po svemu sudeći će unovčiti talenat i karijeru nastaviti na Bliskom istoku.

On je još tokom sezone izrazio želju da napusti klub sa kojim je imao ugovor do leta 2026. godine, a kako javlja B92, ta želja mu je upravo ispunjena.

 

Foto: ATA Images

 

 

 

Interesantno je i da je Partizan sa Al Ainom dogovorio i dolazak izraelskog veziste Omera Atzilija (30) bez obeštećenja.

 

 

Reprezentativac Izraela, koji će se pridružiti zemljaku Bibrasu Nathu u Humskoj, u karijeri je igrao za Makabi Haifu, APOEL, Makabi Tel Aviv, Granadu, Beitar Jerusalem i Hapoel Rišon, a prošle sezone je na 20 utakmica postigao šest golova u Pro ligi Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Mediji u Izraelu su 2020. godine brujali na sva zvona o njegovom skandalu kada je iste godine optužen, a onda oslobođen zbog seksa sa dvema devojkama koje su imale po 15 godina, uz obilno korišćenje droge. Atzili se branio tvrdeći da nije znao da su devojke maloletne. 

 

 

 

 

Pisali su tamošnji mediji o "grupnjaku" koji je potresao sportsku javnost u Izraelu, a prema zakonu u ovoj državi - seksualni odnos sa maloletnom osobom mlađom od 16 godina je krivično delo za koje je predviđena maksimalna kazna zatvora od pet godina.

Pošto je afera isplivala na površinu, Atzili je pobegao iz Izraela i preselio se na Kipar, na pozajmicu u Apoel iz Nikozije. Posle toga se vratio u rodnu zemlju, potpisao za Makabi Haifu, ali tek kada je oslobođen optužbi.

 

 

 

 

Interesantno, sa Al Ainom je imao klauzulu u ugovoru o oslobađanju od treninga i utakmica tokom bitnih jevrejskih praznika, a kako će biti u Partizanu, ostaje da se vidi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija