• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

26.06.2024

22:19

Partizanov poraz na pripremama! Stanojević: Imam jasniju sliku (VIDEO)

FK Partizan

Partizan

Partizanov poraz na pripremama! Stanojević: Imam jasniju sliku (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri crno-belih izgubili u Sloveniji od ekipe Brava sa 2:1.

Nije rezultat u prvom planu, kada je reč o prijateljskim duelima, ali svakako da nije prijatno kada se izgubi. Ipak, treba imati u vidu da je Partizan tokom proteklih šest dana žestoko radio u Termama Čatež, najviše na fizičkoj spremi da praktično tek od predstojećeg turnira u Rusiji kreće rad na finesama i definitivnom kristalisanju tima.

Trener Aleksandar Stanojević danas je isprobao ukupno 23 igrača. Prvo poluvreme odigrali su: Krunić, Filipović, Simić, De Medina, Antić, Ovusu, Šćekić, Goh, Nikolić, Kalulu, Đ. Jovanović, dok su u drugom delu šansu dobili: Stevanović, Kovačević, Miličić, Živković, Stojković, Kanute, Stjepanović, Jevremović (Petković), Janković, Trifunović, D. Jovanović.

Bravo je do prednosti došao već u prvom minutu, kada je kiksnuo mladi Nikola Simić u poslednjoj liniji, nakon čega je golman Krunić lako savladan.

 

 

U 27. minutu bilo je 2:0. Akcija je išla po desnoj strani, Pečer je dobro prošao, centrirao po zemlji na drugu stativu, a tamo je Filipović zakasnio da isprati igrača i lopta je ponovo završila u mreži.

 

 

Desetak minuta kasnije usledila je i lepa akcija Partizana. Ovusu je odličnom dugom loptom uposlio Antića po levom boku, on sjajno centrirao, a povratnik u Humsku, napadač Đorđe Jovanović spretno reagovao i pogodio.

 

 

Iako su imali celo drugo poluvreme da makar dođu do izjednačenja, crno-beli nisu uspeli u tome, mada su mlađi momci koji su dobili priliku pokazali izuzetnu želju i borbenost.

- Mnoge stvari sam mogao da vidim, zato i služe ove kontrolne utakmice. Imam sada malo jasniju sliku, polako se kristališe na koga mogu ozbiljno da računam u ovom trenutku, a na koga ne. Bilo je dosta bolje drugo poluvreme, svežiji su igrači bili. Odradićemo detaljnu analizu i videćemo šta nam je dalje činiti - rekao je Aleksandar Stanojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija